top of page

Individualno savjetovanje

Dubokim zaranjanjem u vašu podsvijest, otkrivam korijene vaših izazova. Kroz tu sposobnost pružam vam svježe uvide i smjernice za učinkovito rješavanje problema bilo putem telefonskog savjetovanja ili osobnog susreta.

​Jeste li se ikada zapitali o razlozima ponavljajućih situacija u vašem životu? Bez obzira bila li riječ o odnosima s drugima, životnim okolnostima ili aspektima zdravlja, čini se kao da se isti obrasci iznova i iznova vraćaju. Unatoč iskrenom trudu da promijenite okolnosti, osjećate kao da zapravo kružite u začaranom krugu. Zašto reagirate na određeni način, a ne drugačije? Odgovor na ova pitanja često leži duboko u vašoj podsvijesti.

 

Vaša podsvijest je poput arhive u kojoj su pohranjena sva vaša iskustva, uvjerenja, uspomene, traume, kako one ljepše tako i one izazovnije prirode. Ona oblikuje vaše reakcije, odluke i postupke, iako to možda niste svjesni. Sve što ste doživjeli i naučili s vremenom postaje dio vašeg unutarnjeg svijeta. Upravo ta duboko usađena iskustva i uvjerenja često su uzrok vaših ponavljajućih situacija.

 

Razumijevanjem i osvještavanjem svoje podsvijesti, imate priliku prepoznati zašto se određene situacije ponavljaju u vašem životu. Ova spoznaja otvara vrata promjenama - omogućuje vam preoblikovanje uvjerenja i reakcija te oslobađanje od začaranih krugova. Važno je shvatiti da duboki unutarnji rad zahtijeva vlastiti ritam, strpljenje i podršku. Kroz proces istraživanja i transformacije podsvjesnih obrazaca, možete postići duboke i održive promjene te osnažiti se za život u skladu sa svojim željama i potencijalom.

Savetovanje Manola osobni razvoja.png

Jedinstven pristup

Vodim vas kroz jedinstven pristup, daleko od uobičajenih motivacijskih govora i instant rješenja. U mom radu nema mjesta za površnost ili ublažavanje stvarnosti. Direktan i iskren pristup sa mnom pruža vam priliku da se suočite s istinom, dobijete moje viđenje situacije, ali krajnji rezultat i promjena ovise samo o vama. Bez garancija ili prisile, stvaram prostor za autentično razumijevanje sebe i istinsku transformaciju. Zajedno ćemo kročiti putem dubokog razotkrivanja, razumijevanja i promjene, jer snaga proizlazi iz suočavanja s istinom, omogućujući nam da transformiramo svoje živote.

Duboki utjecaji podsvjesti 

Moje savjetovanje temelji se na dubokom razumijevanju veze između duše, zdravlja i sudbine. Postavljam tezu da bolest nije izvor problema, već posljedica dubokih unutarnjih stanja duše. Važno je promatrati čovjeka u cjelini, povezujući njegove osjećaje, stavove i emocije s njegovim zdravljem i sudbinom.
Savjetovanje je kao putovanje u unutarnji svijet podsvijesti, gdje se temelje glavna osjećanja i stavovi koji oblikuju našu stvarnost. Podsvjesni aspekti često djeluju ispod površine, ali imaju duboki utjecaj na naše odluke, reakcije i vjerovanja. Isto tako, podsvijest nije rezervirana samo za navike kao vožnja ili rutinske radnje; ona seže u temeljna uvjerenja koja oblikuju naš pogled na život. Osjećaji nesvjesnih uvjerenja i njihov utjecaj na život često nisu prepoznati. Mnogi se ljudi pitaju zašto se čini da se "teške" situacije neprestano događaju njima, ne shvaćajući da su oni, nesvjesno, graditelji vlastite stvarnosti. Kroz ovo savjetovanje, otkrivamo duboke korijene i osvještavamo snagu podsvijesti, omogućujući vam da preuzmete kontrolu nad vlastitim životom.

Zen Stones

Kome je namijenjeno individualno savjetovanje?

  • Ovo individualno savjetovanje osmišljeno je kao duboko putovanje prema rastu, razvoju i transformaciji. Ako osjećate da postoji više za vas u životu, da biste mogli iskusiti dublju sreću i veću kvalitetu života, te ako ste spremni krenuti prema tom cilju, ovo je za vas. Bez obzira na vašu poziciju u životu, ova usluga pruža strukturirani vodič prema razumijevanju vlastite suštine.

  • Savjetovanje je usmjereno svima koji traže aktivno vodstvo i podršku u razrješavanju nekih situacija koje ih opterećuju, te žele dublje razumjeti vlastite dileme i potrebe. Ako želite jasno definirati svoje želje i potrebe, te ih postaviti u kontekst svog života, ovo je pravi korak za vas.

  • Ova usluga posebno je namijenjena i osobama s različitim zdravstvenim izazovima. Ako želite razumjeti korijene svojih bolesti i problema te istinski transformirati svoj pristup prema njima, ovo savjetovanje će vam pomoći da duboko razumijete sebe i postignete ozdravljenje.

  • Svi se suočavamo s izazovima u životu, no istinski put do promjene i oslobađanja od problema kreće iznutra. Ovo savjetovanje vam omogućuje da transformirate svoj pogled na situacije koje vas opterećuju, oslobodite se unutarnjih ograničenja i otvorite put prema unutarnjem blagostanju i ispunjenju.​

Kako izgleda i koliko traje savjetovanje?

Individualno savjetovanje pruža vam priliku da istražite dublje povezanosti između vašeg unutarnjeg stanja duše, trenutnog životnog puta, sudbine i zdravlja. Sesija traje otprilike 30 minuta putem telefona ili do 45 minuta ako preferirate osobno savjetovanje. Ova usluga omogućuje vam fleksibilnost da birate između osobnog susreta ili savjetovanja na daljinu, putem telefona.

Cilj individualnog savjetovanja je razumjeti kako unutarnje stanje utječe na vašu svakodnevicu, relacije i zdravlje. Kroz duboku analizu, pružam vam jasne uvide i smjernice za vaš daljnji osobni razvoj. Ključno je da shvatite kako dublje razumijevanje sebe, promjena podsvjesnih obrazaca i načina na koji se odnosite prema sebi i drugima može značajno utjecati na vaš život. Važno je napomenuti da ova vrsta savjetovanja nije prikladna za one koji nisu spremni na proces oprosta, ili koji se osjećaju kao žrtve svojih okolnosti. Također, savjetovanje nije namijenjeno onima koji nisu otvoreni za istinu koja leži izvan njihove trenutne svijesti i tijela.

Ako ste spremni suočiti se s istinom, otvoreni za transformaciju i spremni duboko razmotriti svoj život, ova usluga vam može pružiti korisne uvide i alate za stvaranje pozitivnih promjena u vašem životu.

Damir Manola profile.png

Modeli savjetovanja

1

Individualno savjetovanje putem telefona

Savjetovanje putem telefona traje cca.30 min gdje se dijagnostikom Vašeg polja ili unutarnjeg stanja utvrđuju uzroci Vaših bolesti i problema.

2

Individualno savjetovanje putem video poziva

Savjetovanje traje do 45 min. gdje se dijagnostikom Vašeg polja ili unutarnjeg stanja utvrđuju uzroci Vaših bolesti i problema.

3

Individualno savjetovanje osobni dolazak

Savjetovanje traje do 45 min. gdje se dijagnostikom Vašeg polja ili unutarnjeg stanja utvrđuju uzroci Vaših bolesti i problema.

Kako ja to vidim?

Individualno savjetovanje temelji se na dubokom uvidu u biopolje svakog pojedinca. Biopolje predstavlja jedinstveno informacijsko energetsko polje koje nam pruža ključne informacije o pravim uzrocima koji stoje iza energetskih blokada, psihičkih ili fizičkih bolesti te sudbinskih izazova. Naša podsvijest nosi sve informacije o našem zdravlju, karakteru te događajima u našem životu. Ona je skladište odgovora na pitanja o načinu života, potrebnoj promjeni te usklađivanju sa sobom i okolinom. Osvještavanjem duboko ukorijenjenih strahova, agresije, destruktivnih obrazaca i prihvaćanjem odgovornosti za te uzroke, otvaramo put za oslobađanje kroz povezanost s cjelinom i opraštanjem sebi i drugima, što dovodi do transformacije karaktera.

Važno je razumjeti da svako djelovanje, bilo pozitivno ili negativno, ostavlja trag u našem biopolju i podsvijesti te se reflektira na naš život. Kroz proces individualnog savjetovanja, kroz duboki uvid u biopolje, otkrivam uzroke problema i pomažem vam da ih svjesno osvijestite. Ovaj proces omogućuje da se promjena ne dogodi samo na površini, već da postane stvarna transformacija u svakodnevnom životu.

Puno rečenica, duhovnih nadahnuća, lekcija o životu i mudrih misli ste vjerojatno nebrojano puta čuli u životu... Neke ste zapamtili na neko vrijeme, neke vam možda još stoje u glavi, a neke su ’isparile’ u trenutku kao da ih nikada niste ni čuli. Uvid u vaše biopolje omogućava mi da vam precizno odredim pristup prema vašoj osobnoj transformaciji. Zapamtite, da biste postigli promjenu, morate pristupiti realnosti i izgraditi novi način razmišljanja. Vaša sposobnost za transformaciju leži u vašem biopolju, a pravilan pristup omogućava vam ostvarivanje trajnih promjena.​ Zapamtite, ako ništa ne promijenite, ništa se i neće promijeniti.

bottom of page