top of page
online radionica osobnog razvoja i samorazvoja.jpg

Online radionica samospoznaje i osobnog razvoja

Mjesečna online radionica samospoznaje i osobnog razvoja osmišljena je kako bi vam pružila obogaćujuće iskustvo unutarnjeg istraživanja i rasta. Ovaj online program usmjerava vas da učite kroz proces istraživanja, introspekcije i primjene naučenog. Ako ste spremni investirati vrijeme i trud kako biste razvili dublje razumijevanje sebe, postigli trajne promjene i postali bolja verzija sebe, ovaj program je odličan izbor za Vas.

Koncept radionice

Dobrodošli na mjesečnu online radionicu za samorazvoj, ekskluzivno iskustvo gdje zajedno istražujemo ključne teme, razvijamo vještine osobnog rasta i podržavamo jedni druge na putu prema unutarnjoj transformaciji. Ova zajednica nudi inspiraciju, učenje i podršku svaki mjesec.

Mjesečna radionica za samopromišljanje s vodičem Damirom Manolom - priključite se putovanju rasta.

Lokacija

Radionica se održava on-line u zatvorenoj Facebook grupi. Naša Mjesečna Online Radionica Osobnog Razvoja pruža vam interaktivno iskustvo i sastoji se od video predavanja na početku svakog ciklusa, strukturiranih pitanja za samorefleksiju, praktičnih vježbi i tehnika koje ćete odmah moći primijeniti u svakodnevnom životu, jedne vođene meditacije u toku mjesečnog ciklusa, te 8 grupnih bioterapija na daljinu.

Online radionica za osobni razvoj - grupa ljudi u interakciji putem video poziva.

Trajanje

Trajanje jednog ciklusa radionice je jedan mjesec. ​Prava samospoznaja ne događa se preko noći. To je proces koji traje kroz različite faze života, gdje istražujemo, reflektiramo i rastemo kao osobe. Naš program naglašava kontinuiranu predanost osobnom razvoju. Mjesečni format omogućuje kontinuitet u učenju i primjeni naučenog. Imat ćete vremena integrirati nove spoznaje između svake radionice i postupno razvijati dublje razumijevanje sebe.

Duboka meditacija s Damirom Manolom - uronite u unutarnji mir i transformaciju.

Cijena

Vaš osobni razvoj je jedna od najvrjednijih investicija koje možete napraviti. Naše radionice su pristupačne i omogućuju vam pristup stručnom znanju i alatima koji će vam pomoći rasti i napredovati. Cijena sudjelovanja u trajanju od mjesec dana iznosi 40,00 € po osobi.

osobni razvoj i rad na sebi2.-min.jpg

Online radionica osobnog razvoja

pruža vam interaktivno iskustvo i sastoji se od:

 • Video predavanje na početku svakog ciklusa,

 • Strukturiranih pitanja za samorefleksiju,

 • Praktičnih vježbi i tehnika koje ćete odmah moći primijeniti u svakodnevnom životu,

 • Jedne vođene meditacije u toku mjesečnog ciklusa,

 • ​8 grupnih bioterapija na daljinu,

 • Prijenos uživo i mogućnost postavljanja pitanja voditelju.

Ako osjećate potrebu bolje razumjeti svoje unutarnje motivacije, vrijednosti i ciljeve, 
ovaj program će vam pomoći da otkrijete tko ste zaista.

Ako se pitate o svrsi svog života i želite razjasniti svoje životne ciljeve, 
ovaj program će vam pružiti alate za postavljanje autentičnih ciljeva.

Ako aktivno radite na svom osobnom razvoju i želite proširiti svoje znanje i vještine, 
ova radionica i resursi će vas dodatno podržati.

Ako ste spremni istražiti nove ideje, preispitati svoje uvjerenja i otvoreni za osobni rast, 
ovaj program vam pruža okruženje za to.

​Bez obzira na vašu dob, 
​online program samospoznaje prilagođen je svim generacijama koje su spremne za dublje razumijevanje sebe.

Put osobnog razvoja

je put prema postizanju punog potencijala, sreće i uspjeha u svim aspektima života. 

Dobro došli ste pridružiti nam se u mjesečnom online programu samospoznaje, osobnog razvoja i rada na sebi! Osobni razvoj je kontinuirani proces samopoboljšanja, samospoznaje i usvajanja novih vještina kako bismo postali najbolja verzija sebe, a kroz mjesečni rad u grupi dobiti ćete priliku istražiti dublje aspekte sebe i naučiti alate i tehnike koje će vas voditi prema boljem životu. Na mjesečnoj radionici kontinuirano radimo na preispitivanju sebe samih, naših postupaka i situacija koje nam se događaju…Jer unutarnji mir i radost življenja se ne stječu, oni se spoznaju unutar nas. Ovaj jednomjesečni program vođenoga Rada na sebi namijenjen je svima koji osjećaju da bi mogli živjeti ljepše i kvalitetnije, a ne znaju što ih u tome sprječava.

Ako želite postići dublje razumijevanje sebe i rasti uz podršku inspirirajuće zajednice, ovaj program mjesečne radionice osobnog razvoja kroz rad u grupi je pravo mjesto za vas.

online grupa za osobni razvoj-min.jpg

Rad u grupi

donosi snagu koja proizlazi iz zajedništva.

Kroz međusobnu podršku, razmjenu iskustava i otvorenu komunikaciju, zajedno možemo prevladati prepreke, dijeliti uspjehe i učiti jedni od drugih. Ovaj program usmjerava Vas da učite kroz proces istraživanja, introspekcije i primjene naučenog. 

 

Prednosti Radionica Osobnog Razvoja u Grupi:

 • Raznolikost Perspektiva: Rad u grupi omogućava da čujemo različite perspektive i ideje, što obogaćuje naše razumijevanje i rast.

 • Podrška i Motivacija: Zajednički rad potiče uzajamnu podršku i motivaciju, što pomaže u održavanju fokusa na postizanju ciljeva.

 • Emocionalna Povezanost: Radionice stvaraju emocionalnu povezanost među sudionicima, čineći proces razvoja dubljim i ispunjenijim.

 • Učenje Kroz Primjere: Kroz dijeljenje vlastitih iskustava, svaka osoba doprinosi vlastitim pričama učenju svih članova grupe.

Meditation

Investicija u sebe

Vaša odluka o sudjelovanju u programu radionice osobnog razvoja u grupi je investicija u vaše blagostanje, rast i sreću. Osjetite moć zajedničkog učenja i rasta te se pridružite inspirirajućoj grupi pojedinaca koji žele isto što i vi. Pridruživanje našem programu radionice osobnog razvoja u grupi je jednostavno. Samo se prijavite putem naše web stranice (niže)  i dobit ćete sve informacije o rasporedu i pridruživanju grupi. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite saznati više o našem programu radionica osobnog razvoja u grupi, slobodno nas kontaktirajte putem maila damir@manola.hr

Online radionica svjesnosti i osobnog razvoja - istražujte dubine svog bića svaki mjesec.

Meditacija

​Vođena meditacija je tehnika meditacije u kojoj Vas zvuk vodi kroz opuštajući mentalni proces koristeći verbalne upute. Ova vrsta meditacije namijenjena je olakšavanju usmjerenog opuštanja, introspekcije, vizualizacije ili postizanja određenih ciljeva, poput smanjenja stresa, postavljanja ciljeva ili poboljšanja emocionalnog blagostanja. ​Redovita meditacija može pomoći smanjenju tjelesnog odgovora na stresne situacije i većoj emocionalnoj stabilnosti. Meditacija potiče introspekciju i dublje razumijevanje sebe, te potiče osobnu svijest o sadašnjem trenutku i može pomoći osobi da se osjeća prisutnom i usmjerenom.

Bioenergetski tretman na daljinu - terapeut šalje bioenergiju.

Bioenergetska terapija

Bioenergetska terapija nudi mnoge potencijalne prednosti za tijelo, um i duh. Bioenergetska terapija ima potencijal pomoći u ravnoteži energetskih centara tijela, što može rezultirati povećanom razinom energije i osjećajem vitalnosti.  Ova terapija također može pomoći opuštanju tijela i uma, smanjujući stres, napetost i anksioznost te potičući duboko opuštanje, te potaknuti protok vitalne energije prema mjestima ozljede ili nelagode, podržavajući prirodni proces ozdravljenja.Opuštajući učinak bioenergetske terapije može pomoći u poboljšanju kvalitete sna, dopuštajući tijelu i umu da se regeneriraju.

Kako se prijaviti?

Novi ciklus mjesečnih radionica počinje svaki mjesec. Sljedeći ciklus počinje 01.06.2024.


Prijave za navedeni ciklus su otvorene! Broj mjesta u grupi je ograničen, a prijave se primaju do 30.05. ili do popunjena mjesta.  Ako želite sudjelovati u Online radionici osobnog razvoja i rada na sebi - molim da se  prijavite putem nižeg kontakt obrasca, nakon čega ćete primiti uputstva za daljnji tijek prijave i podatke za uplatu sudjelovanja.

Bitne napomene:
•    Ako na facebooku imate različito ime od onoga u prijavi, obavezno pošaljite napomenu. U suprotnome Vaš ulazak u grupu neće biti omogućen.
•     Prijava za sudjelovanje moguća je isključivo putem niže web forme.
•     Voditelj radionice zadržava pravo isključiti bilo kojeg polaznika u grupi bez daljnjih obrazloženja,a zbog ne pridržavanja osnovnih pravila grupe.
•     Osnovna pravila grupe su ta da se svi se moraju osjećati sigurno. Nije dopušteno maltretiranje bilo koje vrste, a ponižavajući komentari o temama poput rase, vjere, kulture, spolnog opredjeljenja, spola ili identiteta neće se tolerirati.
•     Svi zajedno moramo raditi na prijateljskom ozračju. Prema svima se odnosimo s poštovanjem. Zdrave su rasprave normalne, ali ljubaznost je na prvom mjestu.


Cijena sudjelovanja iznosi 40,00 €.

online-mjese-na-radionica-samospoznaje-i-osobnog-razvoja-min.jpg

Iskustva polaznika

Nakon Damirove radionice od koje je prošlo godinu dana došlo je do velikih promjena kod mene. Neizmjerno sam zahvalna na spoznajama do kojih nikad ne bih došla bez Damira i htjela sam ulaskom u grupu podržati njegov rad i zahvaliti na svemu, a isto tako dati podršku onima koji su bili dovoljno hrabri raditi na sebi, pogotovo nakon "brutalnih" Damirovih konzultacija.

investicija-u-sebe-i-u-vlastitu-budu-nost-min.png

Dodatne pogodnosti

Vaša predanost osobnom razvoju i sudjelovanje u mjesečnoj online radionici znače nam izuzetno puno. Kako bismo vam dodatno zahvalili na vašem angažmanu i podršci, a uzimajući u obzir i  važnost ekonomske pristupačnosti prilikom sudjelovanja u programima, kao sudionici grupe - svaki mjesec imat ćete pristup određenim sadržajima i/ili uslugama po povoljnijim cijenama. 

Za koga nije namijenjen ovaj oblik rada na sebi, kao niti ovaj online program:

 • Ovaj program rada nije za one koji traže instant rješenje. Prava samospoznaja ne događa se preko noći. To je proces koji traje kroz različite faze života, gdje istražujemo, reflektiramo i rastemo kao osobe. Naš program naglašava kontinuiranu predanost osobnom razvoju. Iako instant rješenja mogu ponuditi privremene promjene, samospoznaja kroz naš program donosi dublje, dugoročne rezultate. Naša želja je podržati vas u postizanju autentičnih promjena koje su temeljene na razumijevanju sebe. Naš program usmjerava vas da učite kroz proces istraživanja, introspekcije i primjene naučenog. Ako tražite brze i jednostavne odgovore, možda nećete dobiti maksimalnu korist iz programa.

 • Ako trenutno niste zainteresirani za dublje razumijevanje sebe, postavljanje ciljeva ili rad na svojim problemima, naš program možda nije pravi izbor za vas.

 • Ako preferirate individualni rad i ne osjećate se udobno u grupnim interakcijama ili diskusijama, ovaj program koji uključuje zajedničko učenje nije za vas.

 • Važno je napomenuti da svako donosi vlastite odluke o sudjelovanju u programima osobnog razvoja. Ako mislite da je ovaj program trošak, a ne investicija i ne vidite vrijednost koju on donosi vašem životu, ovo nije oblik rada za Vas. 

bottom of page