top of page
Damir Manola osobni razvoj header.png

Dobro došli, moje ime je Damir Manola. Ja sam iskusni terapeut i vodič na putu osobnog rasta i duhovnog razvoja. Kroz godine posvećenosti radu na sebi i podršci drugima, stvorio sam prostor gdje svatko može pronaći unutarnju ravnotežu, spoznati svoje potencijale i ostvariti život s dubokim smislom. Moja jedinstvena sposobnost uvida u čovjekovu podsvijest otvara vrata prema vašem unutarnjem svijetu, gdje, ukoliko istinski radite na sebi, život koji ste nekoć samo sanjali - postaje stvarnost. Pozivam vas da zajedno kročimo stazama samospoznaje i transformacije. 

Kroz različite životne situacije koje su me oblikovale, spoznao sam da nema ničeg važnijeg od posvećenog osobnog razvoja i predanog rada na sebi. Nastojim rasti i istovremeno podržavati druge u njihovom putovanju. Uistinu, kroz stalno usavršavanje sebe postižemo maksimalan potencijal u životu. Nakon godina predanosti radu na sebi, uključujući bioenergetske terapije, sudjelovanje na radionicama i edukacijama, sve više shvaćam da je ovaj put kontinuiran i inspirativan. Dok slijedim svoj poziv i dijelim svoje znanje, video materijale te resurse za osobni razvoj, shvaćam da nema granica ovom rastu i učenju. Što više napredujem, to bolje razumijem da uvijek postoji više za naučiti i mogućnosti za poboljšanjem. Bez obzira koliko dobri bili, uvijek možemo težiti postati još bolji.​

Damir Manola

Kroz svoje vlastito iskustvo, učenje iz pogrešaka te kontinuirani osobni razvoj, dosegao sam život ispunjen srećom, ljubavlju i nadom. Svojim radom sam podržao stotine ljudi da dublje spoznaju svoju istinu, prihvate novi način razmišljanja te unesu prekrasne i pozitivne promjene u svoj život. Vjerujte mi – PROMJENA JE MOGUĆA I OVO JE PRAVI TRENUTAK da se usmjerite prema pozitivnim transformacijama u vašem životu.

Već ste započeli svoje putovanje prema promjeni, čak i ako toga možda niste svjesni. Vaša prisutnost ovdje i čitanje ovih riječi ukazuju na vašu želju da preuzmete kontrolu, tražite smjer, a to je upravo početak svakog transformacijskog putovanja. Ako se pitate "Kako mogu promijeniti svoj život?", imajte na umu da je konstantna prisutnost u našem životu - promjena. I što se više opiremo toj činjenici, to život može postati izazovniji.

Transformacija kroz osobni razvoj - koraci prema ispunjenijem životu.
Meditativno putovanje s Damirom Manolom - svakodnevno iskustvo unutarnje harmonije i ravnoteže.
Osobni razvoj s Damirom Manolom - putovanje prema boljoj verziji sebe.

Promjena dolazi kao rezultat izbora ili okolnosti. 

Bez obzira na situaciju, suočeni smo s odabirom. No, kada promijenimo perspektivu, ono što gledamo također se mijenja. Neočekivani događaji su neizbježni, ali ono što kontroliramo je naš odgovor na njih.
Moj cilj je da vas podržim u ovom procesu koristeći darove koje imam, kako bismo zajedno otkrili vašu unutarnju suštinu i istinu te vam omogućili da živite ispunjen, sretan i zdrav život.

osobni razvoj i rad na sebi-min.jpg

Rad sa mnom

Sa zadovoljstvom vas obavještavam da sam dostupan za individualne konzultacije, bioenergetske terapije te Vam pružam mogućnost sudjelovanja na radionicama osobnog razvoja. Duboko iskustvo i stručnost koje sam stekao omogućuju mi da Vam dam uvide i konkretne smjernice koje podržavaju vaš osobni rast i razvoj. Ako želite zakazati termin ili saznati više informacija, molim vas da se obratite putem kontakt forme ili e-maila. Radujem se vašem kontaktu i prilici da zajedno radimo na vašem osobnom razvoju i duhovnom rastu.

bottom of page