top of page
Bioenergetske terapije na daljinu_edited.jpg

Bioenergija

Započnite svoje energetsko putovanje prema vitalnosti i blagostanju. Iskusite moć bioenergije za obnovu tijela i duha, donoseći unutarnju harmoniju u svaki trenutak vašeg života. Otkrijte moć bioenergije kroz naše raznolike modele rada: iskusite individualnu terapiju na daljinu iz udobnosti doma, pridružite se grupnim terminima svaki mjesec ili doživite snagu uživo s osobnom bioenergetskom terapijom.

Putovanje unutarnjeg iscjeljenja i harmonije

Iskusite moć bioenergije koja potiče prirodno samoiscjeljenje, jača imunološki sustav i donosi ravnotežu uma i tijela. Otkrijte put prema optimalnom zdravlju  gdje vaša dobrobit uvijek stoji na prvom mjestu. Osnovna filozofija koja leži u srcu ove vrste terapije temelji se na uvjerenju da je slobodan protok bioenergije ključan za naše opće dobrostanje. Kada postignemo fizičko, emocionalno i duhovno iscjeljenje, naša vitalna energija slobodno kola kroz tijelo, pridonoseći očuvanju ravnoteže i zdravlja. Slobodan protok bioenergije podržava harmonično funkcioniranje tijela te doprinosi cjelokupnom stanju blagostanja.

Mir i snaga

U današnjem užurbanom svijetu gdje je stres postao neizbježan pratitelj, bioenergija se nameće kao oaza smirenosti i iscjeljenja. Posvetite vrijeme svom psihofizičkom blagostanju i pronađite izlaz iz izazovnih trenutaka. Bioenergija, snažna u obrani od stresa, postaje vaš saveznik u ponovnom uspostavljanju ravnoteže. Dopustite da vas naša bioenergetska terapija obnovi, donoseći vam mir i snagu u sredini ovog užurbanog života.

 

bioenergija lijek stres-min.jpg

Modeli bioenergetskih terapija

bioenergija za zaposlenike_edited_edited.jpg

Bioenergetske terapije za tvrtku ili grupu

Naša usluga "Bioenergetske terapije za tvrtku ili grupu" pruža jedinstveno iskustvo iscjeljenja i revitalizacije, prilagođeno potrebama vaše organizacije. Otvorite vrata harmonije, smanjite stres i potaknite unutarnju ravnotežu među članovima vašeg tima s našim prilagođenim terapeutskim pristupom.

Pravi trenutak za bioenergiju

KADA I KAKO ISKORISTITI NJEZINU MOĆ

Napomena:

Terapeut ne postavlja dijagnoze, ne analizira medicinsku dokumentaciju niti pruža medicinske savjete. Njegova uloga je posvećena isključivo pružanju bioenergetske terapije kako bi potaknuo prirodne procese samoiscjeljenja u tijelu. Važno je naglasiti da terapeut ne daje svoje mišljenje o energetskom stanju pojedinca prije niti poslije terapije, kako bi očuvali profesionalni integritet i osigurali nepristran pristup energetskom iscjeljivanju. Ako bolujete od neke psihičke bolesti (shizofrenija, psihoza, ovisnost itd.), dužni ste to napomenuti prilikom prijave, tako da možemo procijeniti Vašu spremnost za sudjelovanje.

Već dugi niz godina patila sam od bolnih jajnika, što je ozbiljno utjecalo na moj svakodnevni život. Već nakon nekoliko dolazaka primijetila sam iznenađujuće poboljšanje. Osjećala sam toplinu tijekom tretmana, a bol u jajnicima postupno je popuštala. Nakon nekoliko tjedana, bol je gotovo nestala, a moje opće stanje se znatno poboljšalo.

Ana K.

Utjecaji bioenergije

I.

II.

Fizički učinci bioenergije:

Mentalni učinci bioenergije:

 1. Povećana Energetika: Osjećaj vitalnosti i povećane energije u svakodnevnim aktivnostima.

 2. Jačanje Imunološkog Sustava: Poboljšana otpornost organizma na bolesti i infekcije.

 3. Relaksacija mišića: Smanjenje napetosti i bolova u mišićima.

 4. Bolja Cirkulacija: Poticanje bolje cirkulacije krvi za opće zdravlje tijela.

 5. Brže Oporavak: Ubrazani procesi regeneracije i oporavka tijela.

 1. Povećana jasnoća uma: Bolja koncentracija i mentalna jasnoća.

 2. Smanjenje stresa: Umirenje živčanog sustava i smanjenje stresa.

 3. Bolje upravljanje emocijama: Povećana emocionalna stabilnost.

 4. Povećana kreativnost: Poticanje kreativnog razmišljanja i inovacija.

 5. Smanjenje anksioznosti: Umirenje tjeskobe i anksioznosti.

III.

Emotivni učinci bioenergije:

 1. Dublja Emocionalna Povezanost: Jačanje veza s vlastitim emocijama.

 2. Oslobođenje od Blokada: Eliminacija emocionalnih blokada i ograničavajućih uvjerenja.

 3. Povećana Empatija: Razvijanje suosjećanja i empatije prema drugima.

 4. Osvježenje Duha: Osjećaj unutarnjeg mira i harmonije.

 5. Povećana Radost: Poticanje pozitivnih emotivnih stanja i radosti.

IV.

Duhovni učinci bioenergije:

 1. Povećana svijest: Razvijanje dublje svijesti o sebi i okolini.

 2. Osnaživanje intuicije: Pojačana sposobnost intuitivnog razmišljanja.

 3. Otvorenost duha: Osjećaj povezanosti s univerzalnom energijom.

 4. Duševni mir: Postizanje unutarnjeg mira i harmonije.

 5. Prosvjetljenje putem Samospoznaje: Razvoj duhovne svjesnosti kroz proces samoproučavanja.

Candle Holder

KAKO SE PRIPREMITI I 

Kako izgleda tretman bioenergijom na daljinu?

U dogovoreno vrijeme, pripremite se za tretman smještanjem u udoban položaj u kojem možete potpuno opustiti tijelo i um. Evo kako izgleda proces:

 

 1. Udoban Položaj: Smjestite se na udobno mjesto, bilo da je to stolica, krevet ili prostirka. Odaberite udobnu odjeću koja vam omogućuje slobodno disanje i opuštanje.

 2. Tišina ili Meditativna Glazba: Dok tretman traje, imate opciju da budete u potpunoj tišini ili da slušate nepjevnu meditativnu glazbu. Ovo pomaže stvaranju mirnog okruženja za duboku relaksaciju.

 3. Priprema Prostora: Izaberite mirno mjesto bez buke i ometanja. Isključite telefone, televizore i druge uređaje koji bi mogli narušiti vašu koncentraciju i opuštanje.

 4. Samoća i Fokus: Tijekom tretmana, bilo bi idealno da budete sami kako biste se mogli potpuno fokusirati na svoje unutarnje iskustvo. Zamolite ukućane da vas ne ometaju tijekom tretmana.

 5. Proces Samoizlječenja: Bioterapeut će započeti tretman, usmjeravajući bioenergiju prema vama na daljinu. Ovaj proces jača imunološki sustav, potiče ravnotežu tijela i duha, stvarajući uvjete za proces samoizlječenja.

 6. Otvorenost i Povjerenje: Dok se odvija tretman, otvorite se energiji i vjerujte u proces. Dopustite da bioenergija prodre kroz vas, potičući duboko iscjeljujuće stanje.

Važno: Nakon tretmana, preporučuje se ostati opušteni, piti dovoljno vode i nastaviti s laganim aktivnostima kako biste nastavili integrirati iscjeliteljske učinke.

Priprema za tretman bioenergijom na daljinu je jednostavna - stvorite miran prostor, odaberite udoban položaj, isključite vanjske smetnje i otvorite se za iscjeljujuću energiju.

O bioenergiji...

I.

Povijest Bioenergije: Iscjeljivanje Kroz Vjekove

Povijest iscjeljivanja bioenergijom proteže se kroz vjekove i obuhvaća različite kulture diljem svijeta. Ova drevna metoda iscjeljivanja temelji se na vjerovanju u vitalnu životnu energiju koja prolazi kroz tijelo. Mnogi drevni iscjelitelji, poput šamana, svećenika ili tradicionalnih liječnika, koristili su svoje intuitivne sposobnosti i pristup bioenergiji kako bi obnavljali ravnotežu uma, tijela i duha.

III.

Razvoj i Integracija u Suvremeni Pristup Zdravlju

U moderno doba, bioenergija se nastavlja razvijati kao alternativni pristup zdravlju, privlačeći pažnju stručnjaka i istraživača. Nastojanja za razumijevanjem i integracijom ove drevne prakse u suvremeni kontekst pokazuju njezinu iznimnu vrijednost u očuvanju i poboljšanju ljudskog blagostanja.

II.

Raznolikost bioenergije i mudrosti Svijeta

U različitim dijelovima svijeta, bioenergija je nazivana različitim imenima, kao što su "qi" u kineskoj medicini ili "prana" u hinduističkoj filozofiji. Praktičari su prenosili energiju kroz dodir, pokrete ruku ili ritualne obrede kako bi potaknuli proces samoiscjeljenja.

IV.

Suživot Suvremenosti i Bioenergije

Danas se iscjeljivanje bioenergijom integrira u širi spektar terapija, raste popularnost bioenergetičkih praktika i kontinuirano se istražuje kako bi se bolje razumjela njena djelotvornost i mehanizmi djelovanja. Ova bogata povijest i evolucija bioenergije svjedoče o njezinoj iznimnoj sposobnosti utjecaja na unutarnju ravnotežu i dobrostanje pojedinca.

Frozen Field
bottom of page