top of page

pet, 07. lip

|

Kupjak

Vikend radionica u Gorskom Kotaru

Ova Vikend radionica namjenjena je svima otvorenog uma i srca, sa iskrenom željom za promjenom i ozdravljenjem.

Tickets are not on sale
See other events
Vikend radionica u Gorskom Kotaru
Vikend radionica u Gorskom Kotaru

Vrijeme i lokacija

07. lip 2024. 17:00 – 09. lip 2024. 21:00

Kupjak, Kupjak, Croatia

Više o ovom događaju

Vikend radionica nadilazi fizičko i pruža mogućnost za temeljitu promjenu života. Uronite u iskustvo samootkrivanja kako biste otkrili svoje želje i svrhu, saznajte kako proći kroz razdoblja nelagode sa svrhom i jasnoćom. Doživite duboke promjene dok se ponovno povezujete s božanskim kroz meditaciju i bioenergetske terapije. Odmaknite se od svakodnevnih obaveza kako biste se trajno obnovili. 

Cijena sudjelovanja iznosi ​300,00 € po osobi u višekrevetnoj sobi.*

Cijena uključuje: 3 dana i 2 noćenja u kući rezerviranoj samo za sudionike radionice Vođenu grupnu meditaciju Grupnu bioenergetsku terapiju Dnevnik za osobni razvoj i rad na sebi (digitalna verzija u pdf formatu) Druženje i mogućnost postavljanja pitanja voditelju u cilju dijagnostike i osobnog razvoja​ Osiguran privatni parking Besplatan WiFi Cijena NE uključuje: Hranu i piće za vrijeme boravka

Uvjeti plaćanja i otkaza Vikend radionice

​Sudjelovanjem na radionici prihvaćate iznad navedene uvjete, kao i generalne uvjete poslovanja navedene na našoj web stranici.Uplatu vikend radionicu u mogućnosti ste uplatiti putem opće uplatnice,Internet ili Mobilnog  bankarstva po poslanoj ponudi. Cjelokupni iznos za sudjelovanje je potrebno izvršiti u roku od 24 sata koliko traje opcija za termin/mjesto. Vaš termin/mjesto rezervirano je tek po primitku uplate. U slučaju otkaza sudjelovanja, cjelokupni iznos za sudjelovanje na radionici ostaje u potpunosti nepovratan u svakom trenutku otkaza. Ukoliko Radionica mora biti otkazana od strane organizatora zbog više sile ili sl. , definirati ce se novi termin umjesto postojećega Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju nepoštivanja ili povrede obveza od strane kupca, MANOLA, Obrt za ostale osobne uslužne djelatnosti, vl. Damir Manola zadržava pravo uskraćivanja ili ograničavanja svojih usluga.

Share this event

bottom of page