top of page

sri, 12. lip

|

25,00 €

Program meditacija otpuštanja energetskih blokada na svim nivoima

Sretni smo što vam možemo predstaviti naš novi online meditativni program, posvećen otpuštanju energetskih blokada na svim nivoima.

Registration is closed
See other events
Program meditacija otpuštanja energetskih blokada na svim nivoima
Program meditacija otpuštanja energetskih blokada na svim nivoima

Vrijeme i lokacija

12. lip 2024. 12:00 – 17. lip 2024. 00:00

25,00 €

Više o ovom događaju

Dobrodošli ste se prijaviti u naš novi online meditativni program, posvećen otpuštanju energetskih blokada na svim nivoima. Ako osjećate da vas nešto koči ili želite postići dublji unutarnji mir, ovaj program je upravo za vas!

 Što možete očekivati? 

1. Otpuštanje energetskih blokada na fizičkom nivou Ova meditacija pomaže vam da oslobodite energetske blokade koje se manifestiraju kroz fizičke simptome. Otklanjanje ovih blokada može donijeti olakšanje i poboljšati vaše opće fizičko stanje.

2. Otpuštanje energetskih blokada na duševnom nivou Usmjerena na emocionalne blokade, ova meditacija pomaže vam da se oslobodite starih emocionalnih tereta i osjećaja koji vas sprječavaju u postizanju unutarnjeg mira.

3. Otpuštanje energetskih blokada na energetskom tijelu Ova meditacija radi na usklađivanju i pročišćavanju vašeg energetskog tijela, omogućujući slobodan protok energije i jačanje vašeg ukupnog energetskog stanja.

4. Otpuštanje energetskih blokada na mentalnom nivou Kroz ovu meditaciju, oslobađate se mentalnih blokada koje vam mogu stvarati stres i brige. Ovo je korak ka postizanju jasnoće uma i fokusiranju na pozitivne misli.

5. Otpuštanje blokada krivih uvjerenja Ova meditacija vas vodi kroz proces oslobađanja krivih uvjerenja koja vas ograničavaju i sprječavaju u postizanju vašeg punog potencijala. Osjećajte se slobodnijima i otvorenijima za nove mogućnosti.

 Zašto sudjelovati? 

  • Duboka transformacija: Oslobađanjem energetskih blokada omogućavate tijelu, umu i duši da funkcioniraju na najvišoj razini.
  • Unutarnji mir i balans: Postignite stanje unutarnjeg mira i ravnoteže koje će pozitivno utjecati na sve aspekte vašeg života.
  • Osobni rast i razvoj: Kroz ovaj program dobit ćete alate za kontinuirani osobni rast i samorazvoj.

 Tko može sudjelovati? 

Ovaj program je namijenjen svima koji osjećaju potrebu za promjenom, žele dublje razumjeti sebe i osloboditi se energetskih blokada koje ih sprječavaju u postizanju sreće i uspjeha. Bez obzira jeste li iskusni praktikant meditacije ili tek početnik, ovaj program će vam pružiti vrijedne uvide i iskustva.

 Detalji programa: 

🗓️ Trajanje: 12.06. - 17.06.2024.

🌐 Platforma: Online putem damirmanola.com

Prijavite se danas i zakoračite na put oslobađanja i unutarnjeg mira. 🌟

Share this event

bottom of page