top of page

pet, 19. srp

|

25,00 €

Program meditacija "Godišnji odmor za dušu"

Svaka od ovih meditacija dizajnirana je kako bi vam pomogla da se opustite, obnovite energiju i pronađete unutarnji mir.

Registration is closed
See other events
Program meditacija "Godišnji odmor za dušu"
Program meditacija "Godišnji odmor za dušu"

Vrijeme i lokacija

19. srp 2024. 12:00 – 24. srp 2024. 00:00

25,00 €

Više o ovom događaju

Pozivamo vas da se prijavite na naš novi online meditativni program, posvećen postizanju unutarnjeg mira i revitalizaciji kroz pet vođenih meditacija. Ako osjećate potrebu za dubljim odmorom, ne samo fizički, već i duhovno, ovaj program je upravo za vas!

 Zašto sudjelovati? 

  • Duboka transformacija: Ove meditacije omogućuju vam duboku unutarnju promjenu, oslobađajući vas stresa i negativnih emocija.
  • Unutarnji mir i balans: Postignite stanje unutarnjeg mira i ravnoteže koje će pozitivno utjecati na sve aspekte vašeg života.
  • Osobni rast i razvoj: Kroz ovaj program dobit ćete alate za kontinuirani osobni rast i samorazvoj.

 Tko može sudjelovati? 

Ovaj program je namijenjen svima koji osjećaju potrebu za promjenom, žele dublje razumjeti sebe i osloboditi se unutarnjih blokada koje ih sprječavaju u postizanju sreće i uspjeha. Bez obzira jeste li iskusni praktikant meditacije ili tek početnik, ovaj program će vam pružiti vrijedne uvide i iskustva.

 Detalji programa: 

🗓️ Trajanje: 19.-23.07.2024.

🌐 Platforma: Online putem damirmanola.com

Posebna Ponuda: 

Cijena sudjelovanja u premijernom trajanju programa je 25 eura. Nakon završetka programa, isti će biti dostupan za kupnju po cijeni od 50 eura, s trajanjem od jedne godine. Sudionici premijernog programa imaju mogućnost produžiti korištenje programa na godinu dana uz plaćanje razlike u cijeni.

Prijavite se danas i zakoračite na put unutarnjeg mira i revitalizacije duše. 🌟

Share this event

bottom of page