top of page

čet, 09. svi

|

20,00 €

Meditativni program prevladavanja straha

Dobrodošli ste nam se pridružiti u našem Meditativnom Programu Oslobađanja od Straha: vaš put prema unutarnjoj hrabrosti i slobodi uma. Ovaj petodnevni online program osmišljen je kao sigurna luka u oluji svakodnevnih strahova i briga, pružajući vam alate i tehnike koji će vam pomoći da se nosite s

Registration is closed
See other events
Meditativni program prevladavanja straha
Meditativni program prevladavanja straha

Vrijeme i lokacija

09. svi 2024. 12:00 – 14. svi 2024. 00:00

20,00 €

Više o ovom događaju

Dobrodošli ste nam se pridružiti u našem Meditativnom Programu Oslobađanja od Straha: vaš put prema unutarnjoj hrabrosti i slobodi uma. Ovaj petodnevni online program osmišljen je kao sigurna luka u oluji svakodnevnih strahova i briga, pružajući vam alate i tehnike koji će vam pomoći da se nosite s njima i pronađete unutarnju snagu.

Kroz vođene meditacije naučit ćete kako se osloboditi vezanosti za strah i pronaći mir čak i u najizazovnijim situacijama. Bit ću vaš vodič kroz svaki korak ovog putovanja, pružajući podršku i inspiraciju dok istražujete dubine svoje hrabrosti i unutarnje snage.

Ovaj program je namijenjen svima koji se suočavaju s različitim vrstama strahova i traže načine za njihovo prevladavanje. Bez obzira što su izazovi koji izazivaju strah, ovaj program će vam pružiti alate i perspektive koje će vas voditi prema oslobađanju od vezanosti za strah i otkrivanju vaše unutarnje snage.

Za koga je ovaj program?

Ovaj program je namijenjen svima koji se suočavaju s različitim vrstama strahova i traže holistički pristup za njihovo prevladavanje. Bez obzira s kojim strahovima ste suočeni, ovaj program će vam pružiti vrijedne alate za upravljanje strahom i pronalaženje unutarnje hrabrosti.

Prednosti:

  1. Oslobođenje od vezanosti za strah: Kroz vođene meditacije i vizualizacije, naučit ćete kako prepoznati, prihvatiti i otpustiti svoje strahove, oslobađajući se njihove moći nad vama.
  2. Povećana hrabrost i samopouzdanje: Praksa meditacije pomoći će vam da ojačate svoju unutarnju snagu i samopouzdanje, omogućavajući vam da se suočite s izazovima života s većom hrabrošću i odlučnošću.
  3. Dublja povezanost sa sobom: Otkrit ćete dublju povezanost sa svojim unutarnjim bićem i otkriti izvore hrabrosti koji leže u vama.
  4. Bolje emocionalno zdravlje: Oslobađanje od vezanosti za strah može doprinijeti smanjenju simptoma anksioznosti i drugih emocionalnih izazova, pružajući vam osjećaj emocionalne stabilnosti i dobrobiti.
  5. Osjećaj oslobođenja i slobode: Kroz praksu meditacije, doživjet ćete osjećaj oslobođenja od tereta straha i otkriti slobodu koja proizlazi iz življenja hrabro i autentično.

Trajanje: 5 dana (5 meditacija)

Pridružite nam se na ovom putovanju prema oslobađanju od straha i otkrijte snagu koja leži u vašem vlastitom srcu i umu. Vaša unutarnja hrabrost čeka.

Share this event

bottom of page